Bedrijfsmassage

Stoelmassage

Het woord zegt het al: een stoelmassage is een massage, waarbij je gaat zitten op een speciale massagestoel en je (boven)lichaam gemasseerd wordt. Stoelmassages worden steeds vaker ingezet als middel tegen stress en andere werkgerelateerde klachten. Tijdens de stoelmassage kom je helemaal tot rust. Hierdoor neemt de productiviteit en energie op de werkvloer toe.

Hoelang duurt een stoelmassage?

Een stoelmassage duurt meestal 15 tot 20 minuten.  Voordat de massage begint wordt er geinformeerd naar eventuele klachten en contra-indicaties waar rekening mee gehouden moet worden. U kunt dan aangeven of u last heeft van bepaalde spieren of dat u bijvoorbeeld spierpijn of een blauwe plek heeft. Dankzij de efficiënte massagetechniek is een stoelmassage zeer geschikt om tijdens werktijd in te zetten.

Waar kan een stoelmassage plaatsvinden?

Voor een stoelmassage is maar weinig ruimte nodig. Daarnaast kan de kleding tijdens de stoelmassage worden aangehouden. Hierdoor is bijna elke locatie geschikt voor een stoelmassage. Wel is het prettig om de massages in een afgesloten ruimte te laten plaatsvinden, zodat er niet te veel afleiding is en je volledig ontspant tijdens de massage. Voor een stoelmassage komen wij graag langs op locatie, thuis of op het werk, er zijn vele mogelijkheden.


Ervaring van onze opdrachtgevers leert dat stoelmassage een aantoonbaar positief effect heeft op de werkdruk, werkstress en werkgerelateerde klachten. Stoelmassage stimuleert het het opnemen en verwerken van informatie. Het verlaagt het stresshormonen waardoor de werksfeer en de bedrijfsresultaten binnen iedere organisatie verbeteren.

Contactinformatie

Schoonheidssalon SkinStyle
E-mail: info@skinstyle.nl
Tel: +316 10843981
Adres: Veenderveld 49
2371 TT, Roelofarendsveen

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat ook jullie bedrijf kan profiteren van de voordelen van een stoelmassage. Onze tarieven zijn gebaseerd op de duur, omvang en frequentie van de opdracht.