Gezichtsbehandeling met apparatuur

Deze gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd in samenwerking met een van onze apparaten en zijn gericht op huidverbetering én ontspanning. De specialisaties worden alleen uitgevoerd in overleg met de behandelend specialist.

Gezichtsbehandelingen met apparatuur

Tijdens de behandelingen met apparatuur kunt u kiezen uit onderstaande mogelijkheden. Deze behandelingen zijn ook goed met elkaar te combineren voor een nog beter resultaat. De uiteindelijke combinatie van deze behandelingen wordt alleen uitgevoerd in overleg met de behandelend specialist. U heeft hierbij de keuze uit de volgende mogelijkheden: Medik8 peeling, bindweefselmassage, oxygeneo, tripolar en ultrageluid. Naast de apparatuur wordt er gebruik gemaakt van de producten van Janssen Cosmetics of Medik8. De keuze voor een van deze merken wordt gemaakt tijdens het uitgebreide intake gesprek en kan ten alle tijden worden gewisseld.

 • 1 Specialisatie - 60 minuten

  Bij de 1 specialisatie behandeling kunt u een keuze maken uit 1 van de specialisaties.

  95
 • 2 Specialisaties - 75 minuten

  Bij de 2 specialisatie behandeling kunt u een keuze maken uit 2 van de specialisaties.

  110
 • Meest gekozen

  3 Specialisaties - 90 minuten

  Bij de 3 specialisatie behandeling kunt u een keuze maken uit 3 van de specialisaties.

  125
 • 4 Specialisaties - 105 minuten

  Bij de 4 specialisatie behandeling kunt u een keuze maken uit 4 van de specialisaties.

  140
 • 5 Specialisaties - 120 minuten

  Bij de 5 specialisatie behandeling worden alle specialisaties gecombineerd voor het beste resultaat.

  155
Achtergrond bloesem
Covid 19 maatregelen

OxyGeneo

De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende (peelende) werking van microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie van binnenuit. Dit allemaal in één behandeling, voor een mooie, frisse huid. De huid krijgt meer volume en het voelt gladder en zachter aan.

Oxygeneo

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is de perfecte anti-aging behandeling met direct resultaat. Meteen na de behandeling is de huid steviger, strakker en heeft de huid een natuurlijke glans.

Bindweefselmassage

Medik8 Peeling

Zoals velen van ons zich aanmelden voor een personal trainer in de sportschool, nodig ik u bij uit voor een 12 weken durend persoonlijke, intensieve training voor uw huid. Gedurende 12 weken ondergaat u zes op maat gemaakte peelings. Na deze 12 weken onthullen we uw mooie, nieuwe huid met als resultaat een zichtbare transformatie!

Medik8 Peeling

Ultrasound

Ultrasound behandelingen verbeteren de dichtheid van de huidlaag waardoor kleine openingen tussen cellen ontstaan. Hierdoor worden actieve ingrediënten die op de huid zijn aangebracht beter opgenomen. Dit is een pijnloze behandeling die zelfs kan worden uitgevoerd bij een gevoelige huid, ook bij rosacea!

Ultrageluid

TriPollar

TriPollar behandelingen verstevigen de gelaatscontouren en geven de huid een frisse, verstevigde en jeugdige uitstraling. Een TriPollar behandeling verwarmt de bovenste huidlagen intensief waardoor collageenvezels samentrekken voor een direct huidverstrakkend effect. Dit stimuleert de natuurlijke regeneratie van collageen door de fibrolasten wat de rimpels zichtbaar zal verminderen.

TriPollar