Gezichtsbehandelingen Janssen Cosmetics

De professionele producten van Janssen Cosmetics zijn een expert op het gebied van huidverzorging. Deze producten zijn op plantaardige basis, zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen of minerale oliƫn.

Bent u opzoek naar een heerlijke verzorgende behandeling? Kies dan voor een van onze Janssen Cosmetics gezichtsbehandelingen!

De behandelingen van Janssen Cosmetics zijn gericht op het verzorgen van uw huid. U hoeft alleen te kiezen voor de duur van de behandeling. De specialist stemt de producten af op de behoeften van uw huid. Dat noemen wij ontspannen.

 • Discovery

  De Discovery gezichtsbehandeling is gericht op het reinigen van de huid. Deze behandeling is ideaal als u niet veel tijd heeft, maar toch uw huid goed wilt verzorgen. Met als resultaat een schone, zijdezachte huid. De behandeling is inclusief: reinigen, intensieve peeling, onzuiverheden verwijderen, modelleren van de wenkbrauwen, masker en dagverzorging

  63,95
 • Meest gekozen

  Expert

  De Expert behandeling is ideaal als u de huid intensief wilt voeden en verzorgen. Een heerlijke, ontspannende behandeling met als resultaat minder lijntjes en/of rimpels, een schone, zijdezachte en egale huid. De behandeling is inclusief: reinigen, doorbloedingsmasker, intensieve peeling, onzuiverheden verwijderen, modelleren wenkbrauwen, ampul, masker, heerlijke gezichtsmassage en dagverzorging

  73,95