Medik8 gezichtsbehandeling

Medik8 is een Brits huidverbeterings merk. Het volgen van de eenvoudige CSA-filosofie zal helpen de teint en de textuur van uw huid te verbeteren waardoor het gezond en jeugdig oogt. De producten van Medik8 zijn 100% vegan, vrij van parfum, parabenen, SLS en zo natuurlijk mogelijk.

Gezichtsbehandelingen Medik8

De behandeling van Medik8 is gericht op het verbeteren van uw huid en wordt speciaal voor u aangepast op uw huidconditie. Tijdens het gratis intake gesprek bespreken we uw wensen, zodat de behandeling het maximale resultaat levert.

 • Personal Skin Journey

  €95,00

  Inclusief dubbele reinigingsmassage, intensieve scrub, papaya peeling, onzuiverheden verwijderen, modelleren wenkbrauwen, speciaalmasker, serum en dagverzorging.

  • Uw persoonlijke reis naar de ideale huid
  • Ultieme combinatie tussen huidverbetering en ontspanning
  • Duidelijk zichtbaar resultaat
Achtergrond bloesem
Medik 8

Het gebruik van Medik8 producten

De Personal Skin Journey wordt uitgevoerd met de producten van Medik8. Deze behandeling is gericht op het verbeteren van uw huidconditie in combinatie met ontspanning. Omdat de Personal Skin Journey wordt afgestemd op uw huid hoeft u niet te kiezen tussen verschillende behandelingen. Dankzij het intake gesprek weten wij precies welk resultaat u wilt bereiken en bepaalt de specialist aan het begin van elke behandeling welke combinaties er worden gemaakt.

Deze behandeling is ideaal als u duidelijk resultaat wilt zien en heerlijk wilt ontspannen. Doordat de gehele behandeling wordt afgestemd op de behoeften van uw huid is het resultaat per persoon verschillend, maar altijd het beste wat wij met uw huid kunnen behalen.