Hotstone massage

Een Hotstone Massage is dankzij de warme stenen een heerlijke, ontspannende massage die bijdraagt aan het herstel en ontgiften van het lichaam, het stimuleren van de organen en het afvoeren van afvalstoffen.

Laat de warme vulkanische stenen uw spieren verwarmen en comfortabele druk geven met de hotstone massage. Het eeuwenoude ritueel verzacht de spieren en ontspant lichaam en geest. Een hotstone massage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

 • Warme stenen van ongeveer 52 graden
 • Heerlijke onstpannende massage
 • Hotstone Massage 45 minuten

  Een heerlijke, ontspannende massage van 45 minuten waarbij de hele achterkant van het lichaam wordt gemasseerd.

  47,50
 • Meest gekozen

  Hotstone Massage 60 minuten

  Een heerlijke uitgebreide en ontspannende massage van 60 minuten waarbij de hele achterkant van het lichaam intensief wordt gemasseerd.

  57,50
 • Hotstone Massage 90 minuten

  Een heerlijke uitgebreide en ontspannende massage van 90 minuten waarbij het hele lichaam of alleen de achterkant van het lichaam intensief wordt gemasseerd.

  77,50

Veelgestelde vragen over hotstone massage

 • Wat gebeurd er tijdens een hotstone massage?

  De warmte van de stenen zorgt voor ontspanning. Vervolgens wordt er olie aangebracht om de stenen goed te laten glijden over de huid. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen die worden uitgevoerd met de stenen en de handen.

  Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage of behandeling veel effectiever maakt. Een Hotstone Massage draagt hiermee bij aan het herstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, het ontgiften van het lichaam, stimuleren van de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

 • Wanneer wordt er geen hotstone massage uitgevoerd?

  De Hotstone massage wordt niet uitvoerd bij de volgende omstandigheden:

  Hartklachten en hartafwijkingen: door ontspanning kan hartritme dalen.
  Ernstige vaataandoeningen over het hele lichaam: beschadiging van de verzwakte vaten door de druk.
  Bot- en spierziektes, mogelijke beschadiging.
  Besmettelijke huidziektes: prikkeling van het proces, daardoor gevaar van uitbreiding of verergering.
  Koorts: een massage zal de verhoogde stofwisseling verergeren.
  Griep en zware verkoudheid: massage verergert de symptomen.
  Opgezwollen lymfeklieren.
  Ernstige vochtophoping in de weefsels (oedeem vorming).
  Trombose en het gebruik van bloedverdunners.
  Zenuwklemmingen met uitstralingspijn.
  Kanker. Massage kan heilzaam zijn voor kankerpatiënten. Voor de veiligheid masseren wij bij kanker alleen met schriftelijke toestemming van de oncoloog.
  Bij een buitentemperatuur van meer dan 24 graden Celsius worden er geen hotstone massage uitgevoerd, omdat het lichaam dan de warmte niet goed kwijt kan. Mocht na het boeken blijken dat het op deze dag toch warmer wordt dan 24 graden Celsius, boeken wij de behandeling kosteloos voor u om naar een andere behandeling. Wij zullen hiervoor contact met u opnemen.

Van A tot Z

Alle behandelingen

Bekijk hier de volledige lijst met behandelingen. Boek één of meerdere behandelingen tegelijkertijd via ons online booking systeem.