Cadeaubon SkinStyle

Wilt u iemand verwennen of zoekt u een (verjaardags)cadeau?

Geef een verwenmoment cadeau! Gun uw vrouw, moeder, man, zus, broer of collega ook eens een heerlijke behandeling. Bijvoorbeeld een Gezichtsbehandeling, Massage of nog leuker, laat hen zelf kiezen.

Naast cadeaubonnen bieden wij ook Home Treatment Kits aan! Voor slechts € 29,50 heeft u een complete behandeling voor thuis afgestemd op het huidtype.

Bestel uw cadeaubon via het contact formulier of reserveer direct een afspraak voor het ophalen van uw cadeaubon via ons reserveringssysteem.

C

Bestellen

De cadeaubon kunt u bestellen via het contactformulier op de website. Ook kunt u bellen/Whatsappen naar 0610843981, of mail naar info@skinstyle.nl. De cadeaubon kunt u ophalen in de schoonheidssalon op afspraak.

U kunt zelf aangeven wat voor behandeling of welk bedrag u cadeau geeft. Bij een vastgesteld bedrag kan de cadeaubon gebruikt worden voor behandelingen en/of producten.

Natuurlijk wordt de cadeaubon leuk ingepakt. U heeft er geen omkijken naar en u geeft een cadeau dat in de smaak valt.

Klik hier om direct een cadeaubon aan te vragen

Betalen

U kunt zowel contant betalen als pinnen bij het ophalen van de cadeaubon in de salon.

Levering

Zodra de aanvraag ontvangen is, ontvangt u een bevestigingsbericht en kunt u een afspraak maken voor het ophalen van de cadeaubon. Eventueel kan de cadeaubon ook worden verstuurd. Wij zorgen voor een  stijlvolle cadeauverpakking.

Als onze salon gesloten is, bijvoorbeeld door vakantie, kan de levering langer duren. Dit zullen wij direct vermelden bij de aanvraag.

Wat kan de ontvanger met de cadeaubon doen?

De (gelukkige) ontvanger kan zelf in alle rust een lichaams- of gezichtsbehandeling uitkiezen en 24/7 online via onze website reserveren. De behandelingen en/of producten kunnen betaald worden met de waarde van de cadeaubon. Eventueel restsaldo blijft gewoon op de cadeaubon staan.

Algemene voorwaarden

De kleine lettertjes: 

  • de cadeaubon is onbeperkt geldig na datum van afgifte.
  • de cadeaubon kan niet ingewisseld worden tegen geld; ook worden afgegeven cadeaubon niet retour genomen.
  • de cadeaubon is alleen te gebruiken bij Schoonheidssalon SkinStyle.