Huidverbetering met apparatuur

Omdat ieder persoon uniek is, is elke behandeling bij Schoonheidssalon SkinStyle verschillend en aan u aangepast.

Schoonheidssalon SkinStyle heeft voor iedere vrouw of man een gezichtsbehandeling die de huid in korte tijd intensief kan voeden en verzorgen. Een gezonde, frisse uitstraling die niet alleen goed oogt maar ook goed voelt. De producten worden tijdens elke behandeling aangepast aan uw huid.

De schoonheidsspecialiste zal eerst een huidanalyse uitvoeren en een advies geven welke behandelingen het beste bij uw huid passen.

Tijdens de specialistische huidverbeterende behandelingen wordt in overleg met de specialist gekozen voor een van onze merken. De keuze voor een van onze merken wordt samen met u bepaald tijdens het intake gesprek.

Huidverbetering met apparatuur

Deze gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd in samenwerking met een van onze apparaten en zijn gericht op huidverbetering én ontspanning. Tijdens deze huidverbeterende behandelingen ervaart u een heerlijke complete behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van onze apparatuur. De specialisaties worden alleen uitgevoerd in overleg met de behandelend specialist. Naast het gebruik van de apparatuur wordt er gebruik gemaakt van de producten van Janssen Cosmetics of Medik8. De keuze voor een van deze merken wordt gemaakt tijdens het uitgebreide intake gesprek en kan ten alle tijden worden gewisseld.

Bij uw eerste bezoek aan Schoonheidssalon SkinStyle starten we met een gratis intake gesprek. Dit om ervoor te zorgen dat de behandeling verloopt volgens uw wensen en verwachtingen. U kunt ook kiezen voor een intake met direct een eerste behandeling van 1 tot 3 specialisaties. Mocht na het intake gesprek blijken dat een van de andere behandelingen beter aansluit op uw wensen en verwachtingen kan dit uiteraard worden gewijzigd.

! Let op: een intake gesprek is verplicht bij uw eerste specialistische huidverbeterende gezichtsbehandeling. 

Intakegesprek Specialisaties

30 minuten –  Gratis

Bij uw eerste bezoek aan Schoonheidssalon SkinStyle starten we met een gratis intake gesprek. Dit om ervoor te zorgen dat de behandeling verloopt volgens uw wensen en verwachtingen. U kunt ook kiezen voor een intake met direct een eerste behandeling. Mocht na het intake gesprek blijken dat een van de andere behandelingen beter aansluit op uw wensen en verwachtingen kan dit uiteraard worden gewijzigd.

1 Specialisatie

60 minuten – €95,00

Keuze uit de volgende behandelingen:

2 Specialisaties

75 minuten – € 110,00

Keuze uit de volgende behandelingen:

3 Specialisaties

90 minuten – € 125,00

Keuze uit de volgende behandelingen: