Gezichtsbehandelingen Medik8

Beautiful Skin for Life

Gezichtsbehandelingen Medik8

De behandeling van Medik8 is gericht op het verbeteren van uw huid en wordt speciaal voor u aangepast op uw huidconditie. Tijdens het gratis intake gesprek bespreken we uw wensen, zodat de behandeling het maximale resultaat levert. We bepalen samen welke producten we tijdens de behandeling gaan gebruiken om uw huid te laten stralen.

Voor Janssen Cosmetics huidverzorgende behandelingen klik hier.

Gratis Intake Gesprek

30 Minuten – Gratis

Bij uw eerste bezoek aan Schoonheidssalon SkinStyle starten we met een gratis intake gesprek. Dit om ervoor te zorgen dat de behandeling verloopt volgens uw wensen en verwachtingen. U kunt ook kiezen voor een intake met direct een eerste behandeling. Mocht na het intake gesprek blijken dat een van de andere behandelingen beter aansluit op uw wensen en verwachtingen kan dit uiteraard worden gewijzigd.

De eerste stap naar een mooie huid is het vaststellen van het huidtype. Als u weet welk huidtype u heeft  kunt u producten kiezen die aansluiten bij de behoefte van uw huid. Voor iedere huid bestaan de juiste huidverzorgingsproducten. Benieuwd welk huidtype u heeft en welke producten daarbij passen? Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Personal Skin Journey

75 minuten – € 95,00

De Personal Skin Journey wordt uitgevoerd met de producten van Medik8. Deze behandeling is gericht op het verbeteren van uw huidconditie in combinatie met ontspanning. Alle producten die tijdens deze behandeling worden gebruikt, zijn afgestemd op uw huidtype.

Deze behandeling is ideaal als u duidelijk resultaat wilt zien en heerlijk wilt ontspannen. Doordat de gehele behandeling wordt afgestemd op de behoeften van uw huid is het resultaat per persoon verschillend, maar altijd het beste wat wij met uw huid kunnen behalen.

De behandeling is inclusief:

Dubbele reiniging, enzymatische peeling, intensieve peeling, onzuiverheden verwijderen, modelleren wenkbrauwen, speciaalmasker, serum, dagverzorging