Gezichtsbehandelingen Janssen Cosmetics

Omdat ieder persoon uniek is, is elke behandeling bij Schoonheidssalon SkinStyle verschillend en aan u aangepast.

Schoonheidssalon SkinStyle heeft voor iedere vrouw of man een gezichtsbehandeling die de huid in korte tijd intensief kan voeden en verzorgen. Een gezonde, frisse uitstraling die niet alleen goed oogt maar ook goed voelt. De producten worden tijdens elke behandeling aangepast aan uw huid.

De schoonheidsspecialiste zal eerst een huidanalyse uitvoeren en een advies geven welke behandelingen het beste bij uw huid passen.

Gratis Intake Gesprek

Bent u voor het eerst bij Schoonheidssalon SkinStyle of is het heel lang geleden dat u een professionele gezichtsbehandeling ondergaan heeft? Dan hebben wij speciaal voor u het intake gesprek. Tijdens het intake gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen van de behandelingen en/of producten. Daarnaast bepalen we welke behandeling het beste bij u past en welk merk we tijdens deze behandelingen gebruiken.

Klik hier voor een overzicht van onze merken.

De eerste stap naar een mooie huid is het vaststellen van het huidtype. Als u weet welk huidtype u heeft  kunt u producten kiezen die aansluiten bij de behoefte van uw huid. Voor iedere huid bestaan de juiste huidverzorgingsproducten. Benieuwd welk huidtype u heeft en welke producten daarbij passen? Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Gezichtsbehandelingen Janssen Cosmetics

De behandelingen van Janssen Cosmetics zijn gericht op het verzorgen van de huid. U hoeft alleen te kiezen voor de duur van de behandeling. De schoonheidsspecialiste stemt de producten af op de behoefte van de huid. Dat noemen wij ontspannen.

Wist u dat u een van onze gezichtsbehandelingen ook kunt combineren met een lichaamsmassage? Door deze behandelingen te combineren ervaart uw hele lichaam het gevoel van ontspanning en kunt u er weer helemaal tegenaan.

Voor Medik8 huidverbeterende behandelingen klik hier.

Intakegesprek Verzorgende Behandelingen

30 Minuten – Gratis

Bij uw eerste bezoek aan Schoonheidssalon SkinStyle starten we met een gratis intake gesprek. Dit om ervoor te zorgen dat de behandeling verloopt volgens uw wensen en verwachtingen. U kunt ook kiezen voor een intake met direct een eerste behandeling. Mocht na het intake gesprek blijken dat een van de andere behandelingen beter aansluit op uw wensen en verwachtingen kan dit uiteraard worden gewijzigd.

Discovery

45 minuten – € 59,95

De Discovery gezichtsbehandeling is gericht op het reinigen van de huid in combinatie met ontspanning. Alle producten die tijdens deze behandeling worden gebruikt, zijn afgestemd op uw huidtype.

Deze behandeling is ideaal als u niet veel tijd heeft, maar toch uw huid goed wilt verzorgen. Met als resultaat een schone, zijdezachte huid.

De behandeling is inclusief:

Reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, modelleren wenkbrauwen, masker, dagverzorging

Expert

60 minuten – € 69,95

De Expert gezichtsbehandeling is gericht op het reinigen en intensief voeden van de huid in combinatie met ontspanning. Alle producten die tijdens deze behandeling worden gebruikt, zijn afgestemd op uw huidtype.

Deze behandeling is ideaal als u de huid intensief wilt voeden en verzorgen. Een heerlijke, ontspannende behandeling met als resultaat minder lijntjes en/of rimpels, een schone, zijdezachte en egale huid.

De behandeling is inclusief:

Reinigen, doorbloedingsmasker, peeling, onzuiverheden verwijderen, modelleren wenkbrauwen, ampul, masker, massage, dagverzorging