Gezichtsbehandelingen

Omdat ieder persoon uniek is, is elke behandeling bij Schoonheidssalon SkinStyle verschillend en aan jou aangepast.

Schoonheidssalon SkinStyle heeft voor iedere vrouw of man een gezichtsbehandeling die de huid in korte tijd kan voeden en verzorgen. Een gezonde, frisse uitstraling die niet alleen goed oogt maar ook goed voelt. Onze gezichtsbehandelingen zijn ingedeeld naar huidtype en de producten worden tijdens elke behandeling aangepast aan jouw huid.

De schoonheidsspecialiste zal eerst een huidanalyse uitvoeren en een advies geven welke behandelingen het beste bij de huid passen.

Intake Behandeling

Bent u voor het eerst bij Schoonheidssalon SkinStyle of is het heel lang geleden dat je een professionele gezichtsbehandeling ondergaan hebt? Dan hebben wij speciaal voor jou de intake behandeling samengesteld!

De eerste stap naar een mooie huid is het vaststellen van het huidtype. Als je weet welk huidtype je hebt kun je producten kiezen die aansluiten bij de behoefte van jouw huid. Voor iedere huid bestaan de juiste huidverzorgingsproducten. Benieuwd welk huidtype je hebt en welke producten daarbij passen? Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Gezichtsbehandelingen

Na de intake zijn er 3 gezichtsbehandelingen die gericht zijn op verzorging van de huid. U hoeft alleen te kiezen voor de duur van de behandeling. De schoonheidsspecialiste stemt de producten af op de behoefte van de huid. Dat noemen wij ontspannen.

Voor specialistische huidverbeterende behandelingen klik hier.

Denk hierbij aan bindweefselmassage, oxygeneo en meer.

Intakegesprek Verzorgende Behandelingen

30 Minuten

Tijdens het intake gesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Samen kijken we welke behandeling het beste bij u aansluit.

Gratis

Discovery

45 minuten

De Discovery gezichtsbehandeling is gericht op het reinigen van de huid in combinatie met ontspanning. Alle producten die tijdens deze behandeling worden gebruikt, zijn afgestemd op uw huidtype.

Deze behandeling is ideaal als u niet veel tijd heeft, maar toch uw huid goed wilt verzorgen. Met als resultaat een schone, zijdezachte huid.

De behandeling is inclusief:

Reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker, dagverzorging

Janssen Cosmetics

€59,95

Medik8

€69,95

Expert

60 minuten

De Expert gezichtsbehandeling is gericht op het reinigen en intensief voeden van de huid in combinatie met ontspanning. Alle producten die tijdens deze behandeling worden gebruikt, zijn afgestemd op uw huidtype.

Deze behandeling is ideaal als u de huid intensief wilt voeden en verzorgen. Een heerlijke, ontspannende behandeling met als resultaat minder lijntjes en/of rimpels, een schone, zijdezachte en egale huid.

De behandeling is inclusief:

Reinigen, doorbloedingsmasker, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren/verven/harsen wenkbrauwen, bovenlip en/of kin, ampul, masker, massage, dagverzorging

Janssen Cosmetics

€69,95

Medik8

€79,95

Excellent

90 minuten

De Excellent gezichtsbehandeling is naast het reinigen en intensief voeden van de huid gericht op ontspanning.  Alle producten die tijdens deze behandeling worden gebruikt, zijn afgestemd op uw huidtype.

Deze behandeling is ideaal als u toe bent aan een uitgebreide gezichtsbehandeling gecombineerd met een klassieke lichaamsmassage. Een heerlijke, ontspannende behandeling met als resultaat minder lijntjes en/of rimpels, een schone, zijdezachte en egale huid.

De behandeling is inclusief:

Klassieke lichaamsmassage van 30 minuten gevolgd door een gezichtsbehandeling bestaande uit: reinigen, doorbloedingsmasker, peeling, onzuiverheden verwijderen, modelleren wenkbrauwen, ampul, masker, gezichtsmassage, dagverzorging

Janssen Cosmetics

€89,95

Medik8

€99,95