Gezichtsbehandelingen

Omdat ieder persoon uniek is, is elke behandeling bij Schoonheidssalon SkinStyle verschillend en aan jou aangepast.

Schoonheidssalon SkinStyle heeft voor iedere vrouw of man een gezichtsbehandeling die de huid in korte tijd kan voeden en verzorgen. Een gezonde, frisse uitstraling die niet alleen goed oogt maar ook goed voelt. Onze gezichtsbehandelingen zijn ingedeeld naar huidtype en de producten worden tijdens elke behandeling aangepast aan jouw huid.

De schoonheidsspecialiste zal eerst een huidanalyse uitvoeren en een advies geven welke behandelingen het beste bij de huid passen.

Intake Behandeling

Bent u voor het eerst bij Schoonheidssalon SkinStyle of is het heel lang geleden dat je een professionele gezichtsbehandeling ondergaan hebt? Dan hebben wij speciaal voor jou de intake behandeling samengesteld!

De eerste stap naar een mooie huid is het vaststellen van het huidtype. Als je weet welk huidtype je hebt kun je producten kiezen die aansluiten bij de behoefte van jouw huid. Voor iedere huid bestaan de juiste huidverzorgingsproducten. Benieuwd welk huidtype je hebt en welke producten daarbij passen? Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Gezichtsbehandelingen

Na de intake zijn er 3 gezichtsbehandelingen die gericht zijn op ontspanning. U hoeft alleen te kiezen voor de duur van de behandeling. De schoonheidsspecialiste stemt de producten af op de behoefte van de huid. Dat noemen wij ontspannen.

Voor specialistische huidverbeterende behandelingen klik hier.

Denk hierbij aan bindweefselmassage, oxygeneo en meer.

Intakegesprek Verzorgende Behandelingen

30 Minuten

Tijdens het intake gesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Samen kijken we welke behandeling het beste bij u aansluit.

Gratis

Discovery

45 minuten

Reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker, dagverzorging

€59,95

Expert

60 minuten

Reinigen, doorbloedingsmasker, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren/verven/harsen wenkbrauwen, bovenlip en/of kin, ampul, masker, massage, dagverzorging

€69,95

Excellent

90 minuten

Klassieke massage van 30 minuten gevolgd door een gezichtsbehandeling bestaande uit: reinigen, doorbloedingsmasker, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren/verven/harsen wenkbrauwen, bovenlip en/of kin, ampul, masker, massage, dagverzorging

€89,95