Het intake gesprek

Bij Schoonheidssalon SkinStyle bieden wij alleen het beste van het beste aan, maar voordat we bepalen wat voor uw huid het beste is, beginnen we met een gratis intake gesprek.

Tijdens het intake gesprek bespreken we uw dagelijkse rituelen. Gebruikt u medicijnen? Hoe ziet uw eigen huidverzorgingsprogramma er uit? Wat voor type huid heeft u? Maar ook: in welke conditie verkeert uw huid op dit moment? Ook is de huidanalyse een onderdeel van het gratis intake gesprek.

Het analyseren van de huid levert vaak belangrijke informatie op over het functioneren van het lichaam. De huid beschermt ons lichaam en biedt bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De huid bepaalt ons uiterlijk en is de spiegel van onze gezondheid.

Samen overleggen we welke behandeling en huidverbeterende producten het best passen bij uw huid, en hoe u uw huid optimaal kunt verzorgen om de huidconditie te verbeteren.

Reserveer uw gratis intake gesprek om erachter te komen hoe het is met uw huidconditie en hoe we uw huid in een top conditie kunnen krijgen en behouden!