Belangrijk nieuws!

 

!! Let op !! Belangrijk nieuws !!

 

Vanaf 1 februari 2022 gaan er binnen SkinStyle een aantal dingen veranderen. Tijdens de laatste lockdown heb ik goed nagedacht over waar ik heen wil met mijn bedrijf. Eigenlijk is dat al grotendeels wat ik nu doe, maar nog net niet helemaal. En daarom ook dit bericht. Zoals jullie wellicht gemerkt hebben is het de afgelopen tijd echt super druk in de salon, waar ik natuurlijk heel dankbaar voor ben. Dit geeft mij de luxe  om ervoor te kiezen alleen nog maar te doen wat ik echt het allerleukste vind.

 

Vanaf 1 februari 2022 ga ik me alleen nog maar focussen op huidverbetering! Helaas betekent dit dat ik ga stoppen met de behandelingen van Janssen Cosmetics!

 

Ik merk dat ik tijdens de behandelingen niet het resultaat behaal waarvan ik weet dat ik dat wel kan behalen. Wilt u dus nog genieten van een heerlijke verzorgende behandeling, wacht dan niet te lang, want vanaf 1 februari worden deze behandelingen niet meer gegeven! De producten van Janssen Cosmetics blijven wel te koop in de salon.

Naast dat ik ga stoppen met de verzorgende gezichtsbehandelingen ga ik ook stoppen met de massage’s en het harsen! Wat er overblijft zijn de Medik8 huidverbeterende behandelingen, de specialisatie behandelingen, Microneedling en coaguleren van huidoneffenheden. Dit zorgt ervoor dat er ook minder keuze stress is, want alle behandelingen worden nu alleen nog maar uitgevoerd in overleg. Vanaf 1 februari starten we uw behandeling met een intake gesprek om te kijken of onze wensen nog op elkaar aansluiten en om te bepalen of onze verwachtingen hetzelfde zijn. Houd er dus rekening mee dat deze afspraak langer kan duren.

Ik weet dat er gevolgen aan deze keuze zitten en dat mijn nieuwe aanpak misschien niet voor jullie allemaal is weggelegd. Daarom nodig ik u  graag uit in de salon voor een gratis intake gesprek (vanaf 23 januari 2022 inclusief waanzinnige huidanalyse met de Observ 520). Tijdens dit intake gesprek gaan we opnieuw uw wensen en verwachtingen bespreken, mocht hieruit blijken dat onze verwachtingen te ver uit elkaar liggen, zal ik dit persoonlijk met u bespreken en kijken wat de beste oplossing hiervoor is. Mocht u ervoor kiezen om hierdoor geen behandelingen meer te ondergaan bij SkinStyle begrijp ik uw keuze en wil ik u heel erg bedanken voor uw vertrouwen!

 

U blijft meer dan welkom!

 

Indien u ervoor kiest om door te gaan bij SkinStyle dan starten we een behandeltraject. Om het beste resultaat uit het behandeltraject te halen wordt er tijdens de behandelingen gewerkt met de producten van Medik8. Het behandeltraject starten we met behandelingen in de salon en thuis verzorging. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat u mijn adviezen opvolgt. 70% van de verbetering gebeurd namelijk thuis. Eens per kwartaal hebben we een evaluatie gesprek incl huidscan met de Observ 520. Met dit apparaat maken we diverse foto’s van de huid en huidlagen om te bepalen waar we tijdens het behandeltraject op gaan focussen.

Daarnaast ga ik mezelf de komende tijd nog verder specialiseren in huidverjonging en staan er heel veel  leuke dingen op de planning. Ik ga starten met een nieuwe opleiding ‘natural face lifting’, er komt een nieuw huidanalyse toestel, want meten is weten! En er komt een nieuw logo, maar ook de rest van de branding wordt aangepakt. Allemaal leuke dingen waar ik onwijs veel zin in heb!

Bij vragen kunt u uiteraard contact opnemen via 06-10 84 39 81 of info@skinstyle.nl