SkinStyle genomineerd voor Beauty Award

Mijn droom! Een finaleplaats behalen voor de beste schoonheidsspecialiste van Nederland!

In april 2018 mocht ik als gast aanwezig zijn op het grootste evenement binnen de beauty branche, de Beauty Awards uitreiking. De Beauty Awards zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beauty branche worden uitgereikt aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland. Vanaf dat moment wist ik het zeker, ooit sta ik hier ook. Uiteraard had ik nooit verwacht dat ik anderhalf jaar later zelf genomineerd zou zijn voor deze waanzinnige vakprijs.

Mijn avontuur begon in september 2019, de salon was net 1 jaar geopend en ik stond op het punt om fulltime voor mezelf te gaan werken. Een spannende stap, maar de beste keuze ooit geweest. Ik wilde mijn bedrijf naar een hoger niveau brengen en daarom besloot ik mee te doen aan de Beauty Awards in de catogorie Newcomer of the Year.  Een spannende tijd volgde. Het maken van de inzending, het ontvangen van de mystery guest en uiteindelijk het verlossende woord op vrijdag 17 januari 2020. Na een slapeloze nacht kreeg ik te horen dat ik de finale sta van de Beauty Awards 2020!

 

Maaike Krul is genomineerd en behoord tot de top 3 beste schoonheidsspecialisten 2020/2021 in de categorie Newcomer of the year!

Op 12 februari mocht ik mijn inzending verdedigen tegenover een 5 tal jury leden. Allemaal experts binnen de beauty branche. Een spannend gesprek, want nu ik de finale heb behaald wil ik hem winnen ook!

Op 4 maart mocht ik de genomineerden van alle categorieën ontmoeten tijdens een super gezellige dag. Als eerst een leuke workshop en aansluitend lekker lunchen met alle genomineerden.

En toen was daar corona… De uitreiking, die gepland was voor zondagavond 19 april werd verplaatst naar zondagavond 27 september.  Uiteindelijk kon ook de uitreiking op zondagavond 27 september niet doorgaan en was het op 25 april 2021 eindelijk zo ver! Een waanzinnige avond met spectaculaire uitreiking, helaas heb ik de Beauty Award niet gewonnen, maar om op mijn jonge leeftijd al bij de top van de branche te horen maakt mij super trots!