Huidverjongende gezichtsbehandelingen

Deze gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de huidverbeterende producten van HydroPeptide en zijn gericht op verminderen van lijntjes en rimpels én ontspanning.

Huidverjongende behandelingen

De huidverjongende gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de producten van HydroPeptide en worden ingezet om uw huid op een natuurlijke manier zichtbaar te verjongen. HydroPeptide is een van de beste huidverbeterende anti-aging merken ter wereld waarbij je meteen na de eerste behandeling al resultaat ziet. Een behandeling met HydroPeptide is een bijzondere beleving, intensieve huidverjonging wordt gecombineerd met ultieme ontspanning. De producten van HydroPeptide geven qua geur en gevoel de ultieme beleving van wellness en luxe.

  • Anti Aging Gezichtsbehandeling - 60 minuten

    Een heerlijke huidverjongende behandeling welke wordt uitgevoerd met de producten van HydroPeptide. Deze behandeling wordt afgestemd op de behoeften van uw huid en bestaat uit een dubbele reinigingsmassage, intensieve peeling, het verwijderen van onzuiverheden, het modelleren van de wenkbrauwen, een voedend serum, een heerlijk masker en als afsluiting een ontspannende gezichtsmassage.

    €129,50
  • Anti Aging Deluxe Gezichtsbehandeling - 90 minuten

    Intensief huidverjongende behandeling welke wordt uitgevoerd met de producten van HydroPeptide. Deze behandeling wordt afgestemd op de behoeften van uw huid en bestaat uit een dubbele reinigingsmassage, intensieve peeling, het verwijderen van onzuiverheden, het modelleren van de wenkbrauwen, een voedend serum, bindweefselmassage gecombineerd met cupping, een heerlijk gespecialiseerd masker en als afsluiting een ontspannende gezichtsmassage.

    €169,50