Huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Deze gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de huidverbeterende producten van Medik8 en zijn gericht op verbeteren van huidproblemen én ontspanning. Voor het beste resultaat kunt u diverse specialisaties combineren.

Gezichtsbehandelingen

Tijdens het evaluatiegesprek bespreken we samen welke behandeling het beste is voor uw huid. Voor het beste resultaat kunt u diverse specialisaties combineren. De uiteindelijke combinatie van deze behandelingen wordt alleen uitgevoerd in overleg met de behandelend specialist. Tijdens de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van de producten van Medik8. U heeft hierbij de keuze uit de volgende mogelijkheden: Ontspannende gezichtsmassage, Medik8 WOW peeling, bindweefselmassage, oxygeneo, tripolar en ultrageluid.

 • 1 Specialisatie - 45 minuten

  De basis voor een intensieve, huidverbeterende en ontspannende gezichtsbehandeling.

  € 95
 • 2 Specialisaties - 60 minuten

  Bij de 2 specialisatie behandeling kunt u een keuze maken uit 2 van de specialisaties.

  € 115
 • Meest gekozen

  3 Specialisaties - 75 minuten

  Bij de 3 specialisatie behandeling kunt u een keuze maken uit 3 van de specialisaties.

  € 135
 • 4 Specialisaties - 90 minuten

  Bij de 4 specialisatie behandeling kunt u een keuze maken uit 4 van de specialisaties.

  € 155
 • 5 Specialisaties - 105 minuten

  Bij de 5 specialisatie behandeling kunt u een keuze maken uit 5 van de specialisaties.

  € 175
 • 6 Specialisaties - 120 minuten

  Huidverbetering op het hoogste niveau. Tijdens deze behandeling worden alle specialisaties gecombineerd voor het beste resultaat!

  € 195
Achtergrond bloesem
Covid 19 maatregelen

OxyGeneo

De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende (peelende) werking van microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie van binnenuit. Dit allemaal in één behandeling, voor een mooie, frisse huid. De huid krijgt meer volume en het voelt gladder en zachter aan.

OxyGeneo

Medik8 Peeling

Zoals velen van ons zich aanmelden voor een personal trainer in de sportschool, nodig ik u bij uit voor een 12 weken durend persoonlijke, intensieve training voor uw huid. Voor het beste resultaat ondergaat u gedurende 12 weken zes op maat gemaakte peelings. Deze behandeling kunnen we na overleg ook eenmalig inzetten om de huid een oppepper te geven.

Medik8 Peeling

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is de perfecte anti-aging behandeling met direct resultaat. Meteen na de behandeling is de huid steviger, strakker en heeft de huid een natuurlijke glans.

Bindweefselmassage

TriPollar

TriPollar behandelingen verstevigen de gelaatscontouren en geven de huid een frisse, verstevigde en jeugdige uitstraling. Een TriPollar behandeling verwarmt de bovenste huidlagen intensief waardoor collageenvezels samentrekken voor een direct huidverstrakkend effect. Dit stimuleert de natuurlijke regeneratie van collageen door de fibrolasten wat de rimpels zichtbaar zal verminderen.

TriPollar

Ultrasound

Ultrasound behandelingen verbeteren de dichtheid van de huidlaag waardoor kleine openingen tussen cellen ontstaan. Hierdoor worden actieve ingrediënten die op de huid zijn aangebracht beter opgenomen. Dit is een pijnloze behandeling die zelfs kan worden uitgevoerd bij een gevoelige huid, ook bij rosacea!

Ultrageluid