Huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Deze gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de huidverbeterende producten van Medik8 en zijn gericht op verbeteren van huidproblemen én ontspanning. Voor het beste resultaat kunt u diverse specialisaties combineren.

Gezichtsbehandelingen

De basis van alle huidverbeterende behandelingen is de seizoensbehandeling. Tijdens de seizoensbehandeling stem ik de behandeling af op uw huidwensen, uw huidtype, uw huidconditie èn het seizoen! Alle producten die we tijdens de seizoensbehandeling gebruiken, zijn afgestemd op uw huid. De seizoensbehandeling bestaat altijd uit een dubbele reinigingsmassage, een peeling, het verwijderen van de onzuiverheden, het modelleren van de wenkbrauwen, een serum, intensief masker en gezichtsmassage. Door de seizoenen wisselt deze behandeling af, zoals bijvoorbeeld een verkoelende massage met ijssticks in de zomer, een intensieve peeling in de herfst of een hotstone gezichtsmassage in de koude winter, waardoor dit ook een heerlijke ontspannende behandeling is. Kortom, een afwisselende gezichtsbehandeling met huidverbetering op het hoogste niveau gecombineerd met ontspanning! Wil je aan deze behandeling nog een specialisatie, zoals een bindweefselmassage of tripollar behandeling, toevoegen? Dat kan! Hiervoor betaald u €25,00 per specialisatie. Wilt u het harsen van de bovenlip, de kin of het verven van de wimpers of de wenkbrauwen toevoegen aan de behandeling? Ook dat kan! Hiervoor betaald u €12,00 per onderdeel. De specialisatie behandelingen zijn ook los te reserveren.

 • Meest gekozen

  Seizoensbehandeling

  Tijdens de seizoensbehandeling stem ik de behandeling af op jouw huidwensen, jouw huidtype, jouw huidconditie èn het seizoen! De basis van de seizoensbehandeling wisselt per maand en is voor iedereen hetzelfde, zoals bijvoorbeeld een verkoelende massage met ijssticks in de zomer, een intensieve peeling in de herfst of een hotstone gezichtsmassage in de koude winter. Tijdens de seizoensbehandeling passen we de producten natuurlijk altijd aan op uw huid, maar doen we net dat extra stapje extra. Kortom, een afwisselende gezichtsbehandeling met huidverbetering op het hoogste niveau gecombineerd met ontspanning! Wil je aan deze behandeling nog een specialisatie toevoegen? Dat kan!

  € 125
 • 1 Specialisatie - 45 minuten

  De basis voor een intensieve, huidverbeterende en ontspannende gezichtsbehandeling.

  € 95
 • 2 Specialisaties - 60 minuten

  Bij de 2 specialisatie behandeling kunt u een keuze maken uit 2 van de specialisaties.

  € 115
 • 3 Specialisaties - 75 minuten

  Bij de 3 specialisatie behandeling kunt u een keuze maken uit 3 van de specialisaties.

  € 135
 • 4 Specialisaties - 90 minuten

  Bij de 4 specialisatie behandeling kunt u een keuze maken uit 4 van de specialisaties.

  € 155
 • 5 Specialisaties - 105 minuten

  Bij de 5 specialisatie behandeling kunt u een keuze maken uit 5 van de specialisaties.

  € 175
 • 6 Specialisaties - 120 minuten

  Huidverbetering op het hoogste niveau. Tijdens deze behandeling worden alle specialisaties gecombineerd voor het beste resultaat!

  € 195
Achtergrond bloesem
Covid 19 maatregelen

OxyGeneo

De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende (peelende) werking van microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie van binnenuit. Dit allemaal in één behandeling, voor een mooie, frisse huid. De huid krijgt meer volume en het voelt gladder en zachter aan.

OxyGeneo

Medik8 Peeling

Zoals velen van ons zich aanmelden voor een personal trainer in de sportschool, nodig ik u bij uit voor een 12 weken durend persoonlijke, intensieve training voor uw huid. Voor het beste resultaat ondergaat u gedurende 12 weken zes op maat gemaakte peelings. Deze behandeling kunnen we na overleg ook eenmalig inzetten om de huid een oppepper te geven.

Medik8 Peeling

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is de perfecte anti-aging behandeling met direct resultaat. Meteen na de behandeling is de huid steviger, strakker en heeft de huid een natuurlijke glans.

Bindweefselmassage

TriPollar

TriPollar behandelingen verstevigen de gelaatscontouren en geven de huid een frisse, verstevigde en jeugdige uitstraling. Een TriPollar behandeling verwarmt de bovenste huidlagen intensief waardoor collageenvezels samentrekken voor een direct huidverstrakkend effect. Dit stimuleert de natuurlijke regeneratie van collageen door de fibrolasten wat de rimpels zichtbaar zal verminderen.

TriPollar

Ultrasound

Ultrasound behandelingen verbeteren de dichtheid van de huidlaag waardoor kleine openingen tussen cellen ontstaan. Hierdoor worden actieve ingrediënten die op de huid zijn aangebracht beter opgenomen. Dit is een pijnloze behandeling die zelfs kan worden uitgevoerd bij een gevoelige huid, ook bij rosacea!

Ultrageluid