Stap binnen in de wereld van Schoonheidssalon SkinStyle.

Schoonheidssalon SkinStyle is een professionele schoonheidssalon gelegen op het Veenderveld in Roelofarendsveen. In de salon staat persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en vakkundig en onderbouwd advies centraal. Naast het verbeteren van uw huid kunt u in de schoonheidssalon echt helemaal ontspannen, een relax moment voor uzelf.

Schoonheidssalon Skinstyle is sinds 2018 geopend en biedt een ruime keuze uit verschillende specialisaties en behandelingen. Deskundigheid staat voorop, met name op het gebied van huidverbetering. In de salon kunt u genieten van de meest uiteenlopende gezichtsbehandelingen, speciaal afgestemd op de behoefte van uw huid. U mag dan ook de deskundigheid verwachten die nodig is voor een persoonlijke, effectieve aanpak in de salon en om u te voorzien van een passend advies voor thuis. Wij adviseren en begeleiden u graag bij het mooi ouder worden.

Al sinds de opening van de salon wordt er gebruik gemaakt van de producten van Janssen Cosmetics. Janssen Cosmetics biedt een breed scala aan producten met voor iedereen een passend verzorgingsproduct. Sinds November 2019 kunt u in de salon ook terecht voor de producten en behandelingen van Medik8. De hooggeconcentreerde producten van Medik8 bieden de mogelijkheid om huidbehoeften aan te pakken en onzekerheden over de huid weg te nemen.

Door de combinatie van deze topmerken zijn we gespecialiseerd in huidverbetering gecombineerd met ontspanning. Na de behandeling verlaat u ontspannen en vol energie de salon, inclusief de beste versie van uw natuurlijke schoonheid!

In de salon kunt u genieten van uitgebreide behandelingen, de juiste oplossingen voor elk huidtype van elke leeftijd. Meer informatie over de verschillende producten van Medik8 of Janssen Cosmetics kunt u vinden op deze pagina.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in mijn Schoonheidssalon SkinStyle.

Maaike Krul