Stap binnen in de wereld van Schoonheidssalon SkinStyle.

Schoonheidssalon SkinStyle is een proffesionele schoonheidssalon gelegen op het Veenderveld in Roelofarendsveen. Onze schoonheidssalon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en vakkundig en onderbouwd advies. U kunt in onze schoonheidssalon echt helemaal ontspannen, een relax moment voor uzelf.

U bent omringd door de mooiste producten van Medik8 en Janssen Cosmetics, twee topmerken op het gebied van schoonheid. Zij geven uw huid bijzondere aandacht en individuele verzorging.
Na de behandeling verlaat u ontspannen en vol energie de salon, natuurlijk inclusief de beste versie van uw natuurlijke schoonheid!

Schoonheidssalon Skinstyle is sinds 2018 geopend en biedt een ruime keuze uit verschillende specialisaties en behandelingen. Deskundigheid staat voorop, met name op het gebied van huidverbetering. In de salon kunt u genieten van de meest uiteenlopende gezichtsbehandelingen, speciaal afgestemd op de behoefte van uw huid. U mag dan ook de deskundigheid verwachten die nodig is voor een persoonlijke, effectieve aanpak in de salon en om u te voorzien van een passend advies voor thuis. Wij adviseren en begeleiden u graag bij het mooi ouder worden.

U kunt terecht voor veelzijdige behandelingen, gecombineerd met uitermate werkzame, irritatievrije producten bieden de juiste oplossingen voor elk huidtype van elke leeftijd.

Meer informatie over de verschillende lijnen van Medik8 of Janssen Cosmetics kunt u vinden op deze pagina.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in mijn schoonheidssalon SkinStyle.

Maaike Krul