Over SkinStyle

Ik adviseer en begeleid u graag bij het mooi ouder worden.
Achtergrond bloesem

Over Maaike

Ik ben Maaike Krul, de trotse eigenaresse van Schoonheidssalon SkinStyle!

Op jonge leeftijd heb ik te maken gehad met acné. Ik besloot me te gaan verdiepen in de opleiding schoonheidsspecialiste en zag dat je daar veel meer mee kon dan alleen het verwennen of verzorgen. Met goede begeleiding en een persoonlijke aanpak wil ik u helpen om uw huid en uzelf  te laten stralen!

Professioneel en up-to-date

Bij Schoonheidssalon SkinStyle willen wij alleen het allerbeste voor u!

Maandelijks staan er cursussen en trainingen op de agenda om de vakkennis te verbreden en de up-to-date te houden. Ik volg veel trainingen om (preventieve) huidveroudering, pigmentproblemen, acne en littekens en de extreem gevoelige huid met goede resultaten te behandelen. Daardoor kunnen bijvoorbeeld acne behandelingen ook vergoed worden door uw zorgverzekering.

Producten

In de salon wordt er gebruik gemaakt van de producten van Medik8.

De hoog geconcentreerde producten van Medik8 bieden de mogelijkheid om huidproblemen aan te pakken en onzekerheden over de huid weg te nemen. Uw behandeling begint altijd met een intake- of evaluatiegesprek. Tijdens dit gesprek maken we regelmatig een nieuwe huidanalyse door middel van de Observ en bespreken we welke behandelingen en producten op dat moment het beste zijn voor uw huid. Na elke behandeling verlaat u ontspannen en vol energie de salon, inclusief de beste versie van uw natuurlijke schoonheid!

Roelofarendsveen en omstreken

Schoonheidssalon SkinStyle is dé expert in huidverbetering en ideaal te bereiken vanaf de A4, afrit 5 Roelofarendsveen.

De salon is gelegen op het Veenderveld, het industrieterrein naast de A4, in Roelofarendsveen en bevindt zich op de begane grond van het woonhuis achter bedrijvencomplex ‘Het Palet’. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid voor het huis of in een van de naast gelegen parkeervakken.

 

Bent u onzeker door uw huid of wilt u uw huidconditie optimaliseren? Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Samen maken we een huidanalyse, bespreken we uw wensen en verwachtingen en behalen we de beste resultaten!