Stap binnen in de wereld van Schoonheidssalon SkinStyle.

Ik ben Maaike Krul, de trotse eigenaresse van Schoonheidssalon SkinStyle!

Op jonge leeftijd heb ik te maken gehad met acné. Een huidprobleem waar ik me vreselijk voor schaamde en waardoor ik super onzeker werd. Ik besloot me te gaan verdiepen in de opleiding schoonheidsspecialiste en zag dat je daar veel meer mee kon dan alleen het verwennen of verzorgen. Met goede begeleiding en een persoonlijke aanpak wil ik u helpen om letterlijk en figuurlijk lekkerder in uw vel te zitten.

Bij Schoonheidssalon SkinStyle willen wij alleen het allerbeste voor u! Tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik de specialisatie acne gevolgd waardoor acne behandelingen vergoed kunnen worden door de zorgverzekering. Naast acne vind ik ook (preventieve) huidveroudering, pigmentproblemen, littekens en de extreem gevoelige huid heel interessant. Wij zijn altijd in ontwikkeling en op de hoogte van de laatste trends. U zult merken dat er veel cursussen en trainingen worden gevolgd om de vakkennis up-to-date te houden.

Sinds de opening van de salon wordt er gebruik gemaakt van de producten van Janssen Cosmetics. Janssen Cosmetics heeft een breed aanbod aan producten met voor iedereen een passend verzorgingsproduct. Vanaf November 2019 kunt u in de salon ook terecht voor de producten en behandelingen van Medik8. De hooggeconcentreerde producten van Medik8 bieden de mogelijkheid om huidproblemen aan te pakken en onzekerheden over de huid weg te nemen. Deze topmerken zorgen voor de combinatie tussen huidverbetering en ontspanning. Na de behandeling verlaat u ontspannen en vol energie de salon, inclusief de beste versie van uw natuurlijke schoonheid!

Schoonheidssalon SkinStyle is dé schoonheidssalon voor ontspanning en huidverbetering en is gelegen op het Veenderveld in Roelofarendsveen.

Bent u onzeker door uw huid of wilt u weten wat wij voor uw huid kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek. Op deze manier kunnen we samen uw wensen en verwachtingen bespreken en behalen we de beste resultaten.

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het mooi ouder worden.

Maaike Krul