Gratis intake

Reserveer uw gratis intake gesprek om erachter te komen hoe het is met uw huidconditie en hoe we uw huid in een top conditie kunnen krijgen en behouden! Voor deze afspraak nemen wij extra tijd voor u, zonder extra kosten, zodat we een goede start kunnen maken.

Intake Gesprek + Digitale Huidanalyse (Altijd te reserveren bij eerste behandeling)

Tijdens het intake gesprek maken we zes verschillende foto’s van uw huid, bespreken we uw huidwensen, beantwoorden we uw huidvragen, analyseren we uw huidconditie, bepalen we samen uw huiddoel en maken we een persoonlijk huidplan op maat! Vaak beginnen huidaandoeningen in de diepere lagen van de huid waardoor ze pas later echt zichtbaar worden. De gepatenteerde technologie waar ons huisanalyse appartaat, de Observ 520, gebruik van maakt geeft ons belangrijke inzichten betreft uw huidproblemen die met het blote oog vaak niet zichtbaar zijn. Hierdoor kunnen we eventuele problemen aan het huidoppervlak wellicht voor zijn door preventief te behandelen.

  • Intake Gesprek + Digitale Huidanalyse

    Tijdens het gratis intake gesprek + digitale huidanalyse bespreken we uw wensen en verwachtingen. Na het gesprek wordt er een behandelplan op maat voor u samengesteld. Mocht u na het intake gesprek over willen gaan tot de behandeling dient u hiervoor een nieuwe afspraak te reserveren.

  • Meest gekozen

    Intake Geprek + Digitale Huidanalyse + Gezichtsbehandeling

    Tijdens het gratis intake gesprek + digitale huidanalyse bespreken we uw wensen en verwachtingen. Na het gesprek wordt er een behandelplan op maat voor u samengesteld en is er voldoende tijd gereserveerd om direct te starten met de eerste behandeling.