Bindweefselmassage

Laat rimpels en fijne lijntjes vervagen, verstevigd de huid en creëert een natuurlijke glans.
Achtergrond bloesem

De bindweefselmassage

Fitness voor het gezicht! Verbeter de conditie van uw huid met de bindweefselmasage voor het gezicht. Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijgt uw gezicht meer volume en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken.

De werking

De intensieve massagegrepen zorgen ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloedig van de huid. Het heeft tevens een gunstig effect op het vochtgehalte van de huid waardoor de huid voller oogt. Ook de collageen productie wordt gestimuleerd, wat zorgt voor de stevigheid van de huid.

Het resultaat

Al na één behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen en – nog veel belangrijker – te behouden, raden wij meerdere behandelingen aan. De huid zal dan steeds beter gaan ogen. We bieden deze massage aan in kuurverband, waarbij er wekelijks een bindweefselmassage voor het gezicht wordt ingepland. Afhankelijk van uw huidconditie gaat het om gemiddeld zes tot acht behandelingen.