OxyGeneo

De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende (peelende) werking van microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie van binnenuit. Dit allemaal in één behandeling, voor een mooie, frisse huid.
Achtergrond bloesem
Gezichtsbehandelingen met apparatuur voor de huid

OxyGeneo

De OxyGeneo behandeling combineert huidverbetering en ontspanning, waardoor u optimaal kunt genieten van het resultaat! De behandeling van OxyGeneo bestaat uit een aantal stappen waarmee tot diep in de huid gereinigd wordt. Doordat echte huidverbetering van binnenuit komt, wordt niet alleen de bovenste huidlaag behandeld, maar ook de onderliggende huidlagen.

Resultaten

Het effect van de OxyGeneo behandeling is vrijwel direct te zien. Direct na de behandeling voelt de huid lekker fris, glad en jeugdiger aan. De behandeling is een effectieve, krachtige oppepper voor elke huid.

Voor een stralende en egale huid op de lange termijn is het aan te raden om te starten met een behandelkuur. Deze kuur houdt in dat u voor 6 weken, wekelijks een Oxygeneo behandeling ondergaat.

 

De 3 stappen in de OxyGeneo behandeling:

 1. Exfoliatie: De speciale capsule exfolieert (peelt) de huid op milde wijze. OxyGeneo verdunt de bovenste huidlaag en verwijdert overtollige dode huidcellen. Hierdoor worden de actieve werkstoffen beter opgenomen door de diepere huidlagen.
 2. Insluizen: Er wordt een speciale gel gebruikt die rijk is aan actieve werkstoffen. Door de exfoliatie en een verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit kan de huid actieve werkstoffen beter opnemen.
 3. Oxygen: Op de huid ontstaan CO2 belletjes die zacht op het huidoppervlak uiteen spatten. Dit staat ook wel bekend als carboxy-therapie, het verhoogt de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit. Het resultaat is een stralende en goed gevoede huid.
Gratis intake huidanalyse door Maaike Krul van Schoonheidssalon Skinstyle

Soorten Capsugen:

NeoRevive™ 

NeoRevive™ richt zich op verjonging, verstrakking en versteviging van de huid. De huid wordt egaler en fijne lijntjes en rimpels verminderen. De huid krijgt een frisse, gladde, stevige en jeugdige uitstraling.

NeoBright™ 

NeoBright™ wordt gebruikt bij acne, littekens en oneffenheden op de huid. Tevens bevat deze gel diverse werkstoffen om de teint te verhelderen, grove poriën te verminderen en pigmentvlekken te verlichten.

Naar aanleiding van het intake gesprek bekijken we samen welke capsugen het beste aansluit bij uw wensen en verwachtingen.

Veelgestelde vragen

 • Wanneer mag ik geen OxyGeneo behandeling ondergaan?

  Het ondergaan van een OxyGeneo behandeling gebeurd altijd in overleg met de specialist. Bij onderstaande contra indicaties wordt er geen OxyGeneo behandeling uitgevoerd:
  (zon)verbrande huid
  Open wondjes
  Zwangerschap
  Infecties
  Bij infectie van de te behandelen huid en bij alle open huid aandoeningen zoals actieve acné, eczeem, psoriasis, infecties, ontstekingen of een huid die hiervan herstellende is, kan niet behandeld worden.
  Actieve herpes (koortslip)
  Tijdens gebruik van Hydro-cortisonen
  Eczeem
  Huidkanker

 • Welke resultaten kan ik verwachten?

  Het effect van de OxyGeneo behandeling is vrijwel direct te zien. Direct na de behandeling voelt de huid lekker fris, glad en jeugdiger aan. De behandeling is een effectieve, krachtige oppepper voor elke huid. Voor een stralende en egale huid op de lange termijn is het aan te raden om te starten met een behandelkuur. Deze kuur houdt in dat u voor 6 weken, wekelijks een Oxygeneo behandeling ondergaat. Door deze behandeling wekelijks te herhalen wordt de huid blijvend gestimuleerd en zult u ook op lange termijn een zichtbaar effect hebben.
  Veel voorkomende resultaten zijn:
  – Stimuleert de natuurlijke zuurstofvoorziening van binnenuit
  – Geeft de huid een peeling exfoliatie zonder hersteltijd
  – Super anti-aging werking
  – Direct een stralende huid
  – Geeft de huid een betere hydratatie
  – De huid krijgt een egale en frisse uitstraling
  – Geeft de huid meer volume
  – Vermindert oppervlakkige pigmentvlekken
  – Stimuleert de aanmaak van collageen
  – Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  – Verbetert de huidstructuur
  – Grove poriën worden fijner

Van A tot Z

Alle behandelingen

Bekijk hier de volledige lijst met behandelingen. Boek één of meerdere behandelingen tegelijkertijd via ons online booking systeem.