Tripollar

Zeg rimpels gedag en draai de klok terug door tekenen van huidveroudering te verminderen.
Achtergrond bloesem
Gratis intake huidanalyse door Maaike Krul van Schoonheidssalon Skinstyle

Tripollar

Met Tripollar is het mogelijk om huidveroudering te verminderen. U verdient een gezonde, stevige en elastische huid om er ongeacht uw leeftijd op uw best uit te kunnen zien. De behandelingen verbeteren de contouren van het gelaat en geven een frisse, gezonde en jeugdige uitstraling.

De behandeling

Een TriPollar behandeling verwarmt de fibroblasten in de huid en laat collageenvezels ‘inkrimpen’  voor een direct huid verstrakkend en liftend effect. Dit stimuleert de natuurlijke collageenvernieuwing van de huid voor een geweldig huid verstevigend resultaat en een vermindering van de zichtbaarheid van rimpels in het gelaat, de hals, kin en wangen.

Medik8 huidverzorging

Wat kan ik verwachten?

De behandeling begint met het reinigen van uw huid. Er wordt een speciale gel aangebracht en daarna wordt de TriPollar applicator langzaam over het gezicht bewogen om het weefsel op te warmen naar ongeveer 41 graden. Een TriPollar behandeling voelt als een warme massage. De behandeling is niet pijnlijk en voelt prettig aan. Aansluitend wordt er een heerlijk masker aangebracht en naar wens uw hoofdhuid gemasseerd.

Het resultaat

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

 • Vermindering van rimpels en lijntjes
 •  Verbetering van gelaatscontouren
 •  Verstrakking van verslapte huid
 •  Versteviging van de huid
 •  Anti-aging

Voor het optimale resultaat adviseren wij een kuur van 6 behandelingen.

Veelgestelde vragen

 • Wat kan ik verwachten na een behandeling?

  Na een TriPollar behandeling voelt de huid meteen strakker aan. Er is geen hersteltijd waardoor de dagelijkse routine direct opgepakt kan worden.

 • Wanneer zie ik resultaat?

  Direct na de eerste behandeling is een natuurlijk resultaat zichtbaar. Om het optimale resultaat te verkrijgen adviseren wij een kuur bestaande uit meerdere behandelingen(4-6). Dit zal het resultaat duurzaam maken en verdiepen.

Van A tot Z

Alle behandelingen

Bekijk hier de volledige lijst met behandelingen. Boek één of meerdere behandelingen tegelijkertijd via ons online booking systeem.