Ultrageluid

Bij Ultrageluid worden er een trillingen veroorzaakt in de huid, waardoor de cellen meer ruimte krijgen. Zo kunnen de werkstoffen van de producten dieper in de huid doordringen.
Achtergrond bloesem

Ultrageluid

Ultrasone golven zijn trillingen, die qua frequentie niet voor het menselijk oor hoorbaar zijn.  Deze golven ontstaan wanneer hoogfrequente elektrische trillingen veranderd worden in mechanische trillingen. Tijdens de behandeling wordt de ruimte tussen de cellen vergroot zodat de afvoer van afvalstoffen versnelt wordt. De huid kan daardoor beter werkstoffen opnemen en opslaan. Dit is een pijnloze behandeling die zelfs kan worden uitgevoerd bij een gevoelige huid, ook bij rosacea!

De behandeling

De behandeling begint met het reinigen van uw huid. Er wordt een speciale gel aangebracht en daarna wordt de speciale Ultrageluid applicator langzaam over het gezicht bewogen, u vult hier niets tot nauwelijks iets van. Een Ultrageluid behandeling voelt als een heerlijke massage. De behandeling is niet pijnlijk en voelt prettig aan.

De resultaten

Ultrageluid heeft een gunstige invloed op het bindweefsel. De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor huidverklevingen worden opgeheven en afvalstoffen worden afgevoerd. Het bevordert de celdeling en celvernieuwing. Verslapt bindweefsel wordt steviger. De weerstand van de huid wordt opgebouwd, de ideale behandeling bij huidproblemen. De behandeling werkt ontspannend, vermindert pijn, jeuk en bevordert het genezingsproces.

 

Veelgestelde vragen

  • Kan ik de Ultrageluid behandeling toevoegen aan mijn reguliere behandeling?

    Voor een beter resultaat van uw reguliere behandeling kunt de ultrageluid behandeling toevoegen aan alle behandelingen die bij Schoonheidssalon SkinStyle worden aangeboden.

Van A tot Z

Alle behandelingen

Bekijk hier de volledige lijst met behandelingen. Boek één of meerdere behandelingen tegelijkertijd via ons online booking systeem.