Wenkbrauwen & wimpers

Het verven van uw wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om uw look met minimale inspanning te upgraden.

Verven en modelleren

Geef uw wimpers en wenkbrauwen extra uitstraling door ze professioneel te laten verven. Daarnaast kunnen uw wenkbrauwen worden gemodelleerd naar uw gezichtsvorm.

 • De uitkomst voor mensen met lichte wenkbrauw- en/of wimperharen
 • Direct een mooie, sprekende uitstraling
 • Tot wel 6 weken geen omkijken naar de wimpers en/of wenkbrauwen
 • Meest gekozen

  Verven Wimpers en Wenkbrauwen en Modelleren Wenkbrauwen

  Het verven van de wenkbrauwen en de wimpers en het in model brengen van de wenkbrauwen.

  €35,50
 • Modelleren & Verven Wenkbrauwen

  Uw wenkbrauwen worden mooi geverfd en in model gebracht.

  €27,50
 • Verven wimpers & wenkbrauwen

  Het verven van de wenkbrauwen en de wimpers

  €27,50
 • Modelleren Wenkbrauwen

  Het professioneel in model brengen van de wenkbrauwen

  €19,50
 • Verven wenkbrauwen

  Uw wenkbrauwen worden professioneel geverfd.

  €19,50
 • Verven wimpers

  Uw wimpers zullen van begin tot eind worden geverfd waardoor ze langer lijken.

  €19,50

Veelgestelde vragen

 • Wat is het verschil tussen verven en mascara?

  Mascara legt een laagje aan de buitenzijde van de wimperhaartjes. Meestal bevat mascara ook vezeltjes waardoor een extra volle aanblik wordt gecreëerd. Wimperverf dringt door tot in de haarschubben. Daardoor worden ook de uiterste begin en eindpuntjes gekleurd waardoor de volle haarlengte zichtbaar wordt. Zijn de wimpers blond dan zal het effect groter zijn dan bij donkere wimpers hoewel ook die aan de uiteinden vaak wat lichter zijn. Het verven zorgt ervoor dat de volledige wimperlengte goed zicht baar is.

  Wanneer er maar weinig of korte wimperharen zijn zal het verfeffect minder spectaculair zijn maar ook dan is er altijd wekenlang sprake van een “wakker gezicht” ook zonder make-up. Bovendien hoeft u met geverfde wimpers nooit bang te zijn voor “panda-ogen”, ook niet tijdens een regenbui of met zwemmen, ideaal tijdens een vakantie!

  Ook op geverfde wimpers kan mascara worden gebruikt. Haal dat er, ook bij niet geverfde wimpers, wel altijd ’s avonds af! Oude mascara wordt snel bros en zorgt ervoor dat de wimperharen afbreken.

 • Hoe lang blijft de verf zitten?

  Gemiddeld kunt u 5 á 6 weken genieten van de verf. Wimper- en wenkbrauwharen doen er ongeveer vier weken over om uit te vallen. Haren die op het moment van verven al “in de planning” staan om er de volgende dag uit te vallen worden natuurlijk na enige tijd vervangen door een nieuwe, niet geverfde, haren. Het duurt ongeveer drie weken voor zo’n nieuwe haar weer op volle lengte is. 5 á 6 weken na het verven zijn er geen geverfde haren meer en het tijd is voor een nieuwe verfbeurt.

  U zult merken dat dit proces in de zomer sneller gaat. Dit komt door zonlicht, zwemmen in chloorwater etc. In de winter doen de meeste mensen iets langer met de verfbeurt. Ook wrijven in de ogen (lensgebruik) en stress kunnen een verschil uitmaken.

Van A tot Z

Alle behandelingen

Bekijk hier de volledige lijst met behandelingen. Boek één of meerdere behandelingen tegelijkertijd via ons online booking systeem.