Coaguleren - Teleway

Met de Tele'way behandeling kunnen we tele's (gesprongen adertjes), spider naevus (ook wel spinnenkop of naevus araneus genoemd), bloedspatjes, fibromen, wratten, steelwratjes, pigmentvlekken (ouderdomswratten), vetknobbeltjes en andere onregelmatigheden in de huid littekenloos verwijderen.

Coaguleren met de Tele'Way

Het coaguleren van huidoneffenheden is de ideale behandeling bij couperose, steelwratjes, pigmentvlekken en andere cosmetische oneffenheden.

 • Coaguleren van huidoneffenheden

  €59,95

  Tijdens de behandeling lopen we het hele gezicht na op plekjes, eventueel kunnen er ook plekjes op het lichaam verwijderd worden.

Achtergrond bloesem

Hoe werkt de Tele'way?

Het Tele’way apparaat werkt door middel van een unieke technologie de USHF (Ultra Short High Frequency).
De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door een dunne naald stroomt. Met de punt van de naald worden de te behandelen gebieden voorzichtig aangeprikt, waardoor er coagulatie (bloedstolling) ontstaat en adertjes en andere huidoneffenheden verwijderen.

Wanneer is de Tele'way behandeling geschikt?

Tele’way is geschikt voor het verwijderen van:

 • couperose/tele’s/gesprongen adertjes;
 • spinnaevi/rood spinadertje;
 • fibromen/steelwratjes;
 • kleine pigmentvlekken, ouderdomsvlekken;
 • wratten;
 • andere huidoneffenheden zoals bijvoorbeeld vetbultjes.

Belangrijk om vooraf te weten

De behandeling start altijd met een intake gesprek en een foto opname van de huid. Hierbij wordt de huid grondig bekeken en worden de wensen, verwachtingen en mogelijkheden besproken. Het is mogelijk dat de huidoneffenheid voorafgaand aan de behandeling gecontroleerd moet worden door de huisarts. Hierin zal geadviseerd worden door de specialiste.

Medik8 huidverzorging

Na de behandeling

Na de behandeling zijn irritaties zoals plaatselijke zwellingen, roodheid en dergelijke niet ongebruikelijk. In de meeste gevallen vormt zich een korst die doorgaans na circa 10 dagen vanzelf zal afvallen. De behandelde plek zal doorgaans binnen een aantal dagen genezen.

Vermijd hete en natte plaatsen zoals sauna, zwembaden gedurende 72 uur na de behandeling. Ga niet sporten en vermijd zwaar tillen of andere inspannende activiteiten gedurende 24 uur na de behandeling. Vermijd zonlicht en zonnebank zoveel mogelijk gedurende 6 weken en gebruik dagelijks een zonbescherming van minimaal SPF 30.